Μαρίνα Αγίου Νικολάου : από την πόλη στη θάλασσα - Καραντάνα, Ανθούλα
[Η μαρίνα είναι κατασκευασμένη εδώ και κάποια χρόνια, στην Ν. πλευρά της πόλης. Δεν έχει τις απαραίτητες χερσαίες εγκαταστάσεις. Στόχος της διπλωματικής είναι ο σχεδιασμός αυτών των εγκαταστάσεων και η σύνδεση της μαρίνας με το κέντρο της πόλης του Αγ. Νικολάου.]