Αρχιτεκτονική και οινοποιία - Μπέλλιου, Φωτεινή
[Η έρευνα ασχολείται με την μετάβαση από την πρωτογενή ύλη στην επεξεργασμένη εκδοχή της, στον πολιτισμό, μέσα από τα συγκεκριμένα παραδείγματα πρακτικών, όπως η οινοποιία και η αρχιτεκτονική. Μέσα από τη μελέτη της διαδικασίας μετάβασης από την πρώτη ύλη στο πολιτισμικό προϊόν προκύπτει η αναφορά σε αναλογίες μεταξύ αρχιτεκτονικής και οινοποιίας. Τέλος η έρευνα επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα παραδείγματα οινοποιείων και αναλύει με κοινωνικά και πολιτισμικά δεδομένα τις σύγχρονες τάσεις στην αρχιτεκτονική οινοποιείων.]