Ανάπλαση περιοχής Θεμιστοκλέους-Ζωοδόχου Πηγής - Γαλιατσάτου, Γεωργία
[Μελέτη μιας εναλλακτικής μεταβατικής διαδρομής που ακολουθεί κάποιος που από την πλατεία Κάνιγγος θέλει να οδηγηθεί στην Ακαδημίας. Ορίζεται από τους δρόμους Καντακουζηνού, Θεμιστοκλέους και Μαυροκορδάτου. Προτείνεται ανάπλαση της περιοχής που περιλαμβάνει θέματα πολεοδομίας, μορφολογίας, και διαμόρφωσης ελεύθερου χώρου, με πράσινο πολεοδομική πρόταση: δημιουργία μιας ενιαίας και ομαλής μετάβασης από τη πλ. Κάνιγγος-Ακαδημίας. Μορφολογική πρόταση: αποκατάσταση γεωμετρίας όγκων. Διαμόρφωση ελεύθερου χώρου: δημιουργία καθιστικού πυρήνα. Καθιστικός χώρος με δυνατότητα προβολών ενοποίηση ακάλυπτων και διαμόρφωση με πράσινο.]