Κέντρο κινηματογράφου στην οδό Πειραιώς : σχολή και εγκαταστάσεις διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου - Ραυτόπουλος, Κωνσταντίνος
[Ένα ταξίδι στον κινηματογράφο. Ένα ταξίδι στον χώρο και τον χρόνο. Πώς καταγράφεται ο αρχιτεκτονικός χώρος μέσα από τους διαφορετικούς τρόπους κινηματογράφισης. Ποιες οι ποιότητες χώρου που προκύπτουν. Το μοντάζ και το ντεκουπάζ στην αρχιτεκτονική σύνθεση. Σχολή κινηματογράφου. Τηλεοπτικό και κινηματογραφικό πλατώ. 5 Αίθουσες κινηματογράφου. Εγκαταστάσεις Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Οδός Πειραιώς. Ένας άξονας πολιτισμού και ψυχαγωγίας.]