Τουριστικό συγκρότημα στον Άγιο Κωνσταντίνο - Τσέλιγκας, Θεμιστοκλής
[Πρόκειται για ένα έλος που ενώνεται με (2) τεχνιτά κανάλια με τη θάλασσα. Το τουριστικό συγκρότημα εκτείνεται στην ακτογραμμή της λίμνης που πλέον χρησιμοποιείται σαν μαρίνα.]