Το Παρίσι μέσα από έργα ανάπλασης : des Halles, quartier de la Villette, quartier de Bercy - Σταματίου, Παρασκευή
[Αναγνώριση του Παρισιού μέσα από μορφές και εικόνες, αναλύοντας τρία παραδείγματα ανάπλασης περιοχών τα τελευταία 30 χρόνια.]