Προσόψεις από γυαλί, μέταλλο και ξύλο - Αποστολοπούλου, Θεοδώρα
[Οικοδομικές λεπτομέρειες για τη στερέωση των επενδύσεων από μέταλλο, γυαλί και ξύλο στην πρόσοψη κτιρίων. Αναφορά με κριτική ματιά σε παραδείγματα του εξωτερικού και της Ελλάδος.]