Διερεύνηση της πτύχωσης : σύζευξη τοπίου και αρχιτεκτονικής - Γκιούρα, Σουλτάνα
[Η διερεύνηση της σχέσης ανάμεσα στο ανάγλυφο του εδάφους και το κτήριο, όπως αυτό εμφανίζεται σε σύγχρονα και παλαιότερα παραδείγματα κτιρίων ή κτιριακών συνόλων. Αναφορά στο τοπίο και προσπάθεια προσδιορισμού της ευρύτερης έννοια τους. Διερεύνηση των κτιρίων LF1 της Zaha Hadid και Port Terminal των FOA με βάση τον τρόπο αλληλεπίδρασής τους με το τοπίο. Αναφορά και προσέγγιση της έννοιας της πτύχωσης και των όρων που προσδιορίζουν τη λειτουργία της.]