Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Ικαρίας : ο οικισμός της Λαγκάδας - Κορωνίδη, Ισμήνη
[Η ιδιόμορφη παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Ικαρίας κυρίως κατά τον 15ο - 18ο αιώνα όπως παρουσιάζεται μέσα από τον οικισμό της Λαγκάδας. Ανάλυση των κοινωνικών και λαογραφικών στοιχείων που οδηγούν στη μορφή των οικισμών . Παρουσίαση της δομής των οικισμών και των τύπων κατοικίας που υπάρχουν στον οικισμό της Λαγκάδας, καθώς και των επιμέρους μορφολογικών και οικοδομικών στοιχείων που απαρτίζουν τις οικίες.]