Η σχέση του πλήρους και του κενού ξεκινώντας από μία ανάγνωση του Camillo Sitte - Δρίτσα, Αγγελική
[Οι απόψεις του Camillo Sitte για τον αστικό χώρο ως μια πρώτη διατύπωση της θεωρίας του καλού χώρου. Οι μεταγενέστεροι μελετητές και η θέση της θεωρίας αυτής στην αρχιτεκτονική δημιουργία. Η θεώρηση Gedion: ο ροϊκός χώρος και ο χώρος-δοχείο κτιρίων- κυρτών αντικειμένων. Η συνύπαρξη των κοίλων χώρων και των κυρτών αντικειμένων σε όλες τις κλίμακες.]