Φανταστική επίσκεψη σε 3 κατοικίες : Villa Muller, Villa Arpel, Villa Dall'Ava - Σωτηροπούλου, Στέλλα
[Η εργασία αυτή είναι μια αναγνωστική προσπάθεια που αφορά το σχεδιασμό της ιδιωτικής κατοικίας και κάποιες από τις αντιλήψεις κατοίκησης στην Ευρώπη του 20ου αιώνα. Είναι 3 φανταστικές επισκέψεις σε ισάριθμες κατοικίες, τρείς φανταστικοί διάλογοι με τα συνθετικά και κανονιστικά τους χαρακτηριστικά. Η εργασία αυτή αναπτύσσεται κάνοντας χρήση της εικόνας και προσπαθεί να διακριβώσει την εξέλιξη της ένοικης ζωής, της ιδιωτικής σφαίρας και της συμπληρωματικής της δημοσίας, την αλληλεπίδρασή της με την τεχνολογία, τα μίντια, την τέχνη ή την επιστήμη. Οι αναφορές της έχουν ολοκληρωθεί μέσα σε έναν αιώνα γεμάτο νεωτερισμούς και ρήξης με το παρελθόν..]