Λουόμενο φως, Peter Zumthor - Ματζουράνη, Αλίκη
[Αναλύονται τα λουτρά του Zumthor ως κεντρικό παράδειγμα, σε σχέση με το χειρισμό του φωτός και της σκιάς στο κτίριο. Παραλληλισμοί και αντιπαραθέσεις με άλλα αρχιτεκτονήματα.]