Θερμική άνεση στο παραδοσιακό κρητικό καμαρόσπιτο : (περιπτώσεις από Κουρνά-νομού Χανίων) - Τσιναράκης, Θεόδωρος
[Η εργασία αυτή επιχειρεί να τεκμηριώσει με παραδείγματα και μετρήσεις θερμοκρασίας, την προσαρμογή των καμαρόσπιτων στο κλίμα της Ελλάδας (και συγκεκριμένα της Κρήτης) και να αναλύσει τις βιοκλιματικές αρχές σχεδιασμού που ενσωματώνουν.]