Εργασία-Κατοικία. Η σημασία της στην ανάπτυξη και σχεδιασμό του χώρο. Η περίπτωση Περάματος - Νάννου, Χρυσούλα
[Στη μελέτη-διάλεξη αυτή διερευνείται η σχέση ανάμεσα στην εργασία και την κατοικία και η σημασία της στην ανάπτυξη και σχεδιασμό του χώρου. Η διερεύνηση πραγματοποιείται μέσω γενικών και εξειδικευμένων θεωρητικών θέσεων και μελετών αλλά και μέσω έρευνας πεδίου στο Πέραμα.]