Ένας σύνδεσμος στην ιστορία της πόλης : η Friedrichstrasse στο Βερολίνο - Ζαχαρή, Χρυσάνθη
[Αντικείμενο μελέτης αποτελεί η ιστορική ακολουθία της πολεοδομικής και αρχιτεκτονικής μορφής της Friedrichstrasse μέσω των πολιτικών και κοινωνικών συνθηκών της εκάστοτε εποχής. 'Έμφαση δίνεται στην πολιτική άρα και αρχιτεκτονική ελευθερία των τελευταίων 15 χρόνων, με τον αρχιτεκτονικό οργασμό που αυτή συνεπάγεται και την κοινωνική υπόσταση αυτού.]