Δύο διαφορετικές προσεγγίσεις στο πρόβλημα της μεταβολής στην κατοικία : Archigram-Actar - Φουρτούνα, Ξακουστή
[Αντικείμενο της διάλεξης αποτελεί η αντιμετώπιση της κατοικίας μέσα από μία διαφορετική ματιά, συγκεκριμένα μέσα από το έργο δύο αρχιτεκτονικών ομάδων των Actar και των Archigram. Κοινό σημείο αυτών.]