Ο μεγάλος αριθμός : CIAM, TEAM 10, Sar - Βαλλιανάτου, Μαρία
[Είναι μία προσέγγιση του "Μεγάλου Αριθμού" όπως αυτός αντιμετωπίστηκε από τα CIAM και τον Le Corbusier, το ΤΕΑΜ 10 και τον Κανδύλη, το SAR και τον Habraken. Αντίστοιχα, στις περιόδους όπου κλήθηκε ο καθένας να δράσει : Πρώτος Παγκόσμιος, Δεύτερος, Δεκαετίες μετά το '50 όπου η ανάγκη σε μαζική κάλυψη κατοικίας έχει ελαχιστοποιηθεί.]