Bastides : νέες πόλεις του μεσαίωνα στη νοτιοδυτική Γαλλία - Δουλγεράκης, Αδάμ
[Μελέτη και παρουσίαση του φαινομένου των bastides. Νέες πόλεις του μεσαίωνα στη νοτιοδυτική Γαλλία την χρονική περίοδο ανάμεσα στον 12ο και 14ο αιώνα.]