Η αρχιτεκτονική ως S.I.T.E. - Μουτζουρέλλης, Σταύρος
[Η δημόσια τέχνη σε σχέση αντίθεσης ή/και συμβίωσης με τον πολιτισμό της κατανάλωσης και της εμπορευματοποίησης. Εφτά κτίρια κτισμένα από την καλλιτεχνική-αρχιτεκτονική ομάδα S.I.T.E. (Sculpture in the environment) στις Η.Π.Α. από το '72 έως το '84. Η αρχιτεκτονική χρησιμεύει ως η πρώτη ύλη για την τέχνη, αναδιατυπώνοντας την ιδέα για ένα κτίριο-όχημα αφηγηματικού περιεχομένου.]