Προκατασκευή με συστήματα ολοκληρωμένης ξηράς δόμησης-ξύλινα πανέλα - Μηλάκης, Ιωάννης
[Ανάλυση της εμφάνισης της προκατασκευής ανά τον κόσμο και πιο συγκεκριμένα στην Ελλάδα. Λεπτομερής ανάλυση της κατασκευής με τη χρήση ξύλινων προκατασκευασμένων πανέλων.]