Αρχιτεκτονική-θέατρο-μουσική - Νέγριν, Ντέϊβιντ
[Με αφορμή ένα τρίγωνο μεταξύ των 3 μορφών τέχνης (αρχιτεκτονική-θέατρο-μουσική) αναζητούνται οι σχέσεις τους και οι στόχοι των ανθρώπων που υπηρέτησαν και ερμήνευσαν την τέχνη. Επιχειρείται να βγει ένα συμπέρασμα για το ποιος είναι ο σκοπός και ο ορισμός της. Καταλήγει η μελέτη αυτή να επικεντρωθεί στην αρχιτεκτονική και τους στόχους αυτής.]