Τέχνη-πολιτική-πόλη : η περίπτωση των καταστασιακών - Βαρδούλη, Σεβαστή
[Οι αλληλεπιδράσεις τέχνης πολιτικής πόλης στο μεταπολεμικό δυτικό κόσμο. Αναφορά και σχολιασμός των απόψεων του κινήματος των Καταστασιακών.]