Πειραιάς 1900 : η προσφορά της πόλης στη δημόσια αρχιτεκτονική - Εξαρχέα, Σταματία
[Πειραιάς 1900. Γεωγραφική θέση, ιστορία, κοινωνία, εκπαίδευση, πρόνοια, πολιτισμός, αναψυχή, θρησκευτικές λειτουργίες, οικονομία, διοικητική οργάνωση, έργα υποδομής, αρχιτεκτονική ιδιωτικών, δημόσιων κτιρίων και ελεύθερων χώρων.]