Eduardo Souto de Moura - Κρεμέζη, Ευγενία
[Κριτική αποτίμηση του έργου του Πορτογάλου αρχιτέκτονα Eduardo Souto de Moura και σύγκριση με τα ρεύματα της αμερικάνικής μινιμαλιστικής τέχνης (ιδιαίτερα με το έργο του Donald Judd) και του κριτικού τοπικισμού. ]