Κηφισός-Φαληρικός Όρμος : από τη γενεσιουργό σχέση του φυσικού σχηματισμού στις διαδοχικές ρήξεις του αστικού μετασχηματισμού - Κατζαγιαννάκη, Μαρία
[Κηφισός-Φαληρικός Όρμος: από τη γενεσιουργό σχέση στις διαδοχικές ρήξεις του αστικού μετασχηματισμού. Διερεύνηση του δομημένου περιβάλλοντος που οδήγησαν στις διαδοχικές ρήξεις μεταξύ του ποταμού Κηφισού και του όρμου των εκβολών (Φαληρικός Όρμος).]