Αρχιτεκτονικά έργα : αντικείμενα τέχνης ανάμεσά μας ? : .., φαίνεται πως δεν είναι μονάχα αυτό.. οπότε τι είναι ? - Μεθυμάκη, Μαρία
[Πώς είναι δυνατόν σε μία χώρα που η οικοδομική δραστηριότητα βρίσκεται σε έξαρση, η υψηλή αρχιτεκτονική να συναντάται σπάνια? Και ενώ συναντάται σπάνια, να παρουσιάζονται οι αρχιτεκτονικές κατασκευές σαν παραδείγματα υψηλής αρχιτεκτονικής? Οι απαντήσεις δίνονται μέσα από τον τρόπο που παρουσιάζονται οι αρχιτεκτονικές κατασκευές μέσα από τα έντυπα, τις εκθέσεις και μέσα από την υλοποίησή της, όπου και ολοκληρώνεται (Ανάλυση του νεόυ κτιρίου της Εθν. Τραπέζης στην πλατεία Κοτζιά, με την συμμετοχή του Botta.]