Hafencity Αμβούργο : πόλη-λιμάνι στις όχθες του Έλβα - Αναγνωστόπουλος, Παναγιώτης
[Περιγραφή της ανάπτυξης της πόλης του Αμβούργου σε πολεοδομικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο με στόχο την ανάδειξη των δομών που στοιχειοθετούν βιώσιμες πόλεις σε όλους τους τομείς. Κατά πόσο η επέκταση της πόλης του Αμβούργου (Hafencity) λειτουργεί ευεργετικά για όλο το αστικό σύνολο αποφεύγοντας λάθη παρελθόντων ετών, φιλοδοξώντας την εγκαθίδρυση της πόλης του 21ου αιώνα.]