Η περιβαλλοντική συμπεριφορά του λαϊκού σπιτιού της Μάνης - Πιπεροπούλου, Μελπομένη
[Το τεύχος αφορά την περιβαλλοντική συμπεριφορά του λαϊκού σπιτιού της Μάνης. Δηλαδή την αλληλεπίδραση μεταξύ περιβάλλοντος και κατοικίας. Γίνεται διάκριση του περιβάλλοντος σε κοινωνικό και φυσικό και εξετάζεται πως αυτό επιδρά στη μορφή του σπιτιού. Στη συνέχεια μελετάται η επίτευξη της θερμικής άνεσης αλλά και πώς η κατοικία επηρεάζει το άμεσο περιβάλλον της.]