Παιδ[ε]ία δράσεων - Αλεξανδρίδη, Μυρτώ
[Η διάλεξη απαρτίζεται από 3 μέρη: 1. Την παρουσίαση της σχέσης παιδιού και παιχνιδιού-η σημασία του παιχνιδιού στη ζωή του ανθρώπου, 2. έρευνες της περιβαλλοντικής ψυχολογίας για την διαμόρφωση του περιβάλλοντος του παιδιού, 3. παρουσίαση + ανάλυση του έργου των παιδικών χαρών του van Eyck και των ιδεών της εποχής.]