Σύγχρονοι αεροσταθμοί - Δουράμπεης, Δημήτρης
[Παράθεση και κριτική θεώρηση σύγχρονων αεροσταθμών ως προς τη λειτουργική τους διάρθρωση, τη μορφολογική τους εικόνα, τη σχέση της μορφής τους ως προς το τόπο την παράδοση και την ιστορία του τόπου που αντιπροσωπεύουν. Πολεοδομική και περιβαλλοντική κριτική θεώρηση.]