Ορεινός τουρισμός, η περίπτωση του νομού Χανίων - Βλαζάκη, Ειρήνη
[Προσέγγιση του προβλήματος της αλλοίωσης του φυσικού και πολιτισμικού περιβάλλοντος από την αυξανόμενη οικοδόμηση στις ορεινές περιοχές του Ν. Χανίων. Σχόλιο για τις αποτυχημένες -και επιτυχείς- κινήσεις των τοπικών φορέων και σύντομη παρουσίαση των φυσικών χαρακτηριστικών του νομού.]