Tate modern-Νέο Μουσείο Μπενάκη : διάλογος βιομηχανικού κέλυφους-μουσειακού-εκθεσιακού χώρου - Ασπιώτου - Περιβολάρη, Ελένη
[Τα παλαιά βιομηχανικά κελύφη αρχίζουν απ'το 1980 να θεωρούνται μνημεία και μπαίνουν σε μια διαδικασία συντήρησης και ένταξης στον αστικό ιστό. Η χρήση που τους αποδίδεται συνήθως είναι πολιτιστική, χωρίς να απορρίπτονται και άλλες χρήσεις, οι οποίες αναφέρονται επιγραμματικά. Για την προσέγγιση του θέματος αναφέρονται δύο παραδείγματα: Tate modern-Νέο Μουσείο Μπενάκη.]