Παιδικό Δωμάτιο : πρόγραμμα σχεδιασμού του "παιδικού χώρου" στην κατοικία - Κιούση, Μαρία
[- Αναλύσεις χωρικών σχέσεων και στοιχείων, βασισμένες στο έργο του Ζαν Πιαζέ και τις απόψεις της Μαρίας Μοντεσσόρι. Συγκρότηση εννοιών για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό με τη λογική της μορφολογίας, της τεχνικής και της λειτουργίας.- Πρόταση προγράμματος του "Παιδικού Χώρου" στην κατοικία.]