Η εξέλιξη της σχεδιαστικής λογικής των σιδηροδρομικών σταθμών στην Ευρώπη - Βουκουβάλας, Νίκος
[Οι κοινωνικοί, οικονομικοί, πολιτικοί και πολιτιστικοί παράγοντες που επηρέασαν τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι σιδηροδρομικοί σταθμοί από την εμφάνισή τους έως σήμερα. Πώς διαμορφώνονται τα αρχιτεκτονικά κριτήρια που διέπουν το σχεδιασμό σταθμών ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο στην Ευρώπη.]