Πολεοδομική εξέλιξη δήμου Νέου Ηρακλείου : οι επιπτώσεις των "μεγάλων έργων" - Τσάφου, Σοφία
[Η εργασία ασχολείται με την πολεοδομική εξέλιξη του δήμου από τα Οθωνικά χρόνια μέχρι σήμερα. Περιγράφεται η σημερινή κατάσταση του Δήμου μέσα από επί τόπου έρευνα και συνεντεύξεις κατοίκων και αναλύονται οι επιπτώσεις της Αττικής οδού και του προαστιακού σιδηροδρόμου στην πολεοδομία της περιοχής και τη ζωή των κατοίκων.]