Επεμβάσεις σε κτίρια της Φλωρεντίας μέσα από μια διαδρομή στο χρόνο και και τους δρόμους της - Ζαβιτσάνου, Ζωή
[Με αφορμή 3 μνημεία της Φλωρεντίας γίνεται μια πορεία στους δρόμους της και στο χρόνο για να περιγραφή το κλίμα που επικρατούσε, αλλά και αυτό που επικρατεί σήμερα, όσον αφορά τις αποκαταστάσεις. Τα τρία αυτά κτίρια είναι το Palazzo Vecchio, το Ponte Vecchio και το συγκρότημα Ex Scuole Leopoldine.]