Διαβά-ζωντας την πόλη.. - Λιόλιου, Λευκοθέα-Μαρίνα
[Μέσα από προσωπικά μας βιώματα και στοχασμούς, μπορούμε να διαβάσουμε την πόλη μέσα από τους ανθρώπους της. Έχοντας την Αθήνα ως αφετηρία, συλλέγοντας τα καθημερινά χαρακτηριστικά της μπορούμε να μιλήσουμε και για άλλες πόλεις και ίσως, τελικά, για την πόλη.]