ΦΙΞ : μεταλλάξεις = FIX : mutations - Ζούπας, Δημήτρης
[Πολλαπλές επεμβάσεις + 1 λύση στο χώρο του πρώην εργοστασίου ΦΙΞ και του λοιπού Ο.Τ. οριζομένου από τις αρτηρίες Συγγρού, Καλλιρόης και Φραντζή. Στόχος η προσέγγιση μιας λύσης με αφορμή τη χρήση ενός μουσείου σύγχρονης τέχνης (ήδη προκηρυγμένου) σε ένα από τα πιο κεντροβαρικά και παράλληλα απροσδιόριστα οικοδομικά τετράγωνα της Αθήνας.]