Κερατσίνι : διέξοδος προς τη θάλασσα μέσω του βιομηχανικού τοπίου - Κουρσάρη, Ευτυχία
[Διαμόρφωση πάρκου σε βιομηχανικό κενό στην περιοχή της παράκτιας ζώνης, δίπλα στον ΑΗΣ Αγ. Γεωργίου, και σε επαφή με τον λιμένα ερασιτεχνικών αλιέων.Σκοπός ήταν η αποκατάσταση της σχέσης της πόλης με τη θάλασσα παράλληλα με τη διατήρηση της βιομηχανικής μνήμης του τόπου. Αυτή η διέξοδος μεταφράστηκε σε ένα πάρκο κοινωνικού, πολιτιστικού και αθλητικού χαρακτήρα.]