Κέντρο ψυχικής υγιεινής και μονάδα κέντρου ημέρας στην Αγία Παρασκευή - Δίπλα, Ανδριάνα
[Κτιριακή πρόταση ενός Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής σύμφωνα με τις ιδέες της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης (Ψυχαργής)έτσι όπως διαμoρφώθηκαν μετά το 1980.]