Εναλλακτικές αναγνώσεις και συνθέσεις του δημοσίου χώρου - Αναγνωστάκη, Ακριβή
[Πρόταση επέμβασης στα δώματα ενός οικ. τετραγώνου με κενό οικοπέδου προκειμένου να δημιουργηθεί ένα είδος δημόσιου χώρου ελεύθερου χρήσεων.]