Κατοικία φοιτητών αρχιτεκτονικής στο κέντρο της Αθήνας - Γαλιατσάτου, Ιουλία
[Κατασκευή εστίας στο κέντρο της Αθήνας για την κάλυψη των φοιτητών αρχιτεκτονικής καθώς και την κάλυψη αναγκών σε σχεδιαστήρια και χώρο σίτησης.]