Πολυκατοικία στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας - Τουλιάτος, Ευάγγελος
[ Το θέμα της διπλωματικής είναι μια πολυκατοικία στο Μαρκόπουλο. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα ρεαλιστικό θέμα που απασχολεί τον σύγχρονο άνθρωπο αλλά και αρχιτέκτονα. Η πολυκατοικία μελετήθηκε στα νομοθετικά πλαίσια αλλά και στους κανόνες της αγοράς κατόπιν έρευνας. Το κτίριο χαρακτηρίζουν αρχές του μοντέρνου κινήματος.]