Πολυχώρος στο λιμάνι του Πειραιά - Πατσιλινάκου, Δήμητρα
[Μελέτη πολυχώρου στο μώλο Κράκαρη, στον υπάρχοντα ιμάντα φορτο-εκφόρτωσης ενός πρώην εργοστασίου λιπασμάτων. Εκθεσιακοί χώροι λογικής container σε σχέση με τις έννοιες νερό + ταξίδι.]