Διαμόρφωση τερματικών σταθμών λεωφορείων στην οδό Ακαδημίας - Ζαμπούνη, Γεωργία
[Η μελέτη περιλαμβάνει κυκλοφοριακή διαρρύθμιση, ενοποίηση των υπαιθρίων χώρων μεταξύ Βιβλιοθήκης-Πανεπιστημίου-Ακαδημίας, καθώς και του κήπου της ακαδημίας με την επέκταση της οδού Μασσαλίας μέσω υπόγειας πορείας. Η εργασία ολοκληρώνει με κατασκευαστική πρόταση για τα στέγαστρα και τον υπόλοιπο αστικό εξοπλισμό.]