Πολιτιστικό πάρκο Κεραμεικού για την όπερα της Αθήνας - Μαρκοπούλου, Μάρθα
[Προτείνεται στην περιοχή του Κεραμεικού στο τέρμα του πεζοδρόμου της Ερμού η δημιουργία ενός αστικού πάρκου με πυρήνα τη λειτουργία της όπερας. Πρόκειται για ένα σύστημα ανοιχτών και κλειστών χώρων που περικλείουν τις λειτουργίες του λυρικού θεάτρου.]