Επανάχρηση παλιού εργοστασίου της ΛΑΤΟ σε μικρό εκθεσιακό χώρο - Γεράκης, Νικήτας
[Επανάχρηση παλαιού εργοστασίου στην περιοχή Γαλατσίου με την επωνυμία Λ.Α.Τ.Ο. με σκοπό την δημιουργία μικρού εκθεσιακού χώρου. Επέμβαση κυρίως υπόγεια με σκοπό τη διατήρηση της αρχικής εικόνας.]