Με αφορμή την ύλη : καλλιτεχνικός σταθμός σε παλιό λατομείο στην Τήνο - Κολυβά, Ελισάβετ Άννα
[Καλλιτεχνικός σταθμός: ξενώνες και εργαστήρια για μαρμαρογλύπτες, φοιτητές της ΑΣΚΤ, όπου διαμένουν για μικρό χρονικό διάστημα. Πρόκειται για την ένταξη των κτιριακών εγκαταστάσεων του καλλ. σταθμού στην κοιλότητα ενός εγκαταλελειμένου λατομείου, όπου το περιβάλλον χάνει την ανθρώπινη κλίμακα και λειτουργεί ως στοιχείο έμπνευσης για τους γλύπτες.]