Ξενώνας νεότητας στο Βόλο : αφορμή για παρέμβαση σε οικοδομικό τετράγωνο - Γκόνη, Ελένη
[Με αφορμή την δημιουργία ενός ξενώνα νεότητας στο παραλιακό μέτωπο της πόλης του Βόλου, επιδιώκεται η αντιμετώπισή της προβληματικής σύνδεσης θαλάσσιου μετώπου με το εμπορικό κέντρο της πόλης - μέσα πό την αποφασιστική επέμβαση στο σύνολο του οικοδομικού τετραγώνου.]