Τεχνολογικό μουσείο ραδιοφωνίας κινηματογράφου και τηλεόρασης - Σαλέμη, Ελένη
[Το οικόπεδο στα Νέα Λιόσια λόγω της μεγάλης έκτασής του, επιτρέπει την κατασκευή ενός Μουσείου, αλλά και την τοποθέτηση-έκθεση σε ημιυπαίθριους-υπαίθριους χώρους, έτσι ώστε να αποτελέσουν τμήμα του νέου μουσείου, όπως επίσης και οι ήδη υπάρχουσες αντέννες. Το οικόπεδο διαθέτει και διατηρητέα κτήρια, εκ των οποίων το ένα αποτέλεσε τον πρώτο Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ε.Ρ.Τ. και το δεύτερο την παλιά Σχολή τεχνικών της Ε.Ρ.Τ. Το κτήριο αναπτύσσεται κάτω από τη γη, κυρίως, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα Τεχνολογικό Πάρκο, που θα αποτελέσει παράγοντα αναβάθμισης.]